De das; ideaal accessoire voor heren

stropdas

stropdasDe das, ook wel stropdas genoemd is voor mannen die prat gaan op net gekleed zijn de ideale accessoire om de eigen stijl tot uitdrukking te brengen. Vroeger droeg men een stropdas omdat het van hogerhand werd opgedragen of juist omdat het bij de functie verplicht was, deze verplichting is bij veel functies al lang afgeschaft waardoor de stropdas een ware evolutie ondergaat.

Van saai verplicht kledingitem tot fashionable modeaccessoire voor mannen.  Als gekeken wordt naar de huidige haute cuture op de catwalks van grote en vooral dure modemerken is te zien dat de meeste van deze merken weer graag werken met de das.

Andere materialen populair

Natuurlijk geheel in een eigen stijl die passend is voor het merk. Tegenwoordig valt dit vooral te zien in de variatie in andere materialen en andere vormen. Denk daarbij natuurlijk aan goede kwaliteit zijde als standaard maar zeker ook aan wol of katoen, deze stoffen worden meer en meer gebruikt voor de stropdas. Hierbij zijn de tegenwoordige smalle stropdassen van 4 tot 6 centimeter vaak gedragen. Geruite en gestreepte motieven zijn nu in combinatie met wol erg passend bij de winterse maanden. Kostuums zijn daarbij helemaal niet meer nodig, een leuk hemd in combinatie met een chino en een smalle das voor een feest is een prima passend geheel.

Wol als materiaal voor stropdas

De gebreide stropdas wordt door mode en stijliconen geroemd en als nieuwe innovatie veel gedragen en is dan ook in vele collecties terug te vinden. Daarbij mag de das zeker wat losser om de hals gedragen worden met een kleine knoop zoals de four in hand knoop. De combinatie hemd en das is van belang bij het dragen van een pak, de kleuren van het hemd dienen voor een gedeelte terug te keren in de das.

Pochetten zijn stijlvol

Een ideaalbeeld van stijl is dan zeker ook het dragen van een pochette. Deze doeken dienen als sier en kunnen zeker als extra accessoire gedragen worden samen met de stropdas. De pochettes worden dan ook zeker gedragen tijdens luxe gelegenheden. Mannen die een stropdas dragen behoren tegenwoordig dus zeker niet meer tot een saaie subgroep maar zorgen juist voor extra stijl en flair in het straatbeeld, zeker als de gedragen stropdas past bij de nieuwste mode. Een online winkel die vele van deze nieuwe soorten stropdassen in het assortiment heeft is deze Businessme.nl. De Businessme stropdas kenmerkt zich door de schappelijke prijs maar is zeker passend in het tegenwoordige modebeeld van 2013.  Het assortiment bestaat dan ook zeker uit de smalle en gehaakte stropdas maar daarnaast ook uit de tijdloze unikleur stropdas die goed gebruikt kan worden bij zakelijk gebruik of als bedrijfsstropdas. Daarnaast zijn vele andere accessoires voor heren verkrijgbaar.